top of page

AVÍS LEGAL 

En compliment de l'article 10 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic (LSSI-CE) a continuació es detallen les dades identificatives de l'empresa: 

Nom empresa Raó social: CENTRE CLINIC FONT, S.C.

NIF: J66199902

Adreça: C/ PROVENÇA 120 ENTR. 4

08029 BARCELONA

Telèfon: 665029525 - 679415717

Email: centreclinicfont@gmail.com 

Finalitat de la pàgina web 

La finalitat d’aquesta web es atendre les seves consultes i peticions. 

El present avís legal (d'ara endavant, "Avís Legal") regula l'ús del lloc web: www.centreclinicfont.com 

Legislació 

Amb caràcter general les relacions entre CENTRE CLINIC FONT, S.C. amb els usuaris dels seus serveis telemàtics, presents en aquest lloc web, es troben sotmeses a la legislació i jurisdicció espanyoles. 

Ús i accés d'usuaris 

L'Usuari queda informat, i accepta, que l'accés a la present web no suposa, de cap manera, l'inici d'una relació comercial amb CENTRE CLINIC FONT, S.C. o qualsevol de les seves delegacions. 

Propietat intel·lectual i industrial 

Els drets de propietat intel·lectual del contingut de les pàgines web, el seu disseny gràfic i codis són titularitat de CENTRE CLINIC FONT, S.C. i, per tant, queda prohibida la seva reproducció, distribució, comunicació pública, transformació o qualsevol altra activitat que es pugui realitzar amb els continguts de les seves pàgines web ni fins i tot citant les fonts, excepte consentiment per escrit de CENTRE CLINIC FONT, S.C.. 

Contingut de la web i enllaços (links) 

CENTRE CLINIC FONT, S.C. es reserva el dret a actualitzar, modificar o eliminar la informació continguda a les seves pàgines web podent fins i tot limitar o no permetre l'accés a aquesta informació a certs usuaris.

CENTRE CLINIC FONT, S.C. no assumeix responsabilitat alguna per la informació continguda en pàgines web de tercers a les quals es pugui accedir per "links" o enllaços des de qualsevol pàgina web propietat de CENTRE CLINIC FONT, S.C.. La presència de "links" o enllaços a les pàgines web de CENTRE CLINIC FONT, S.C. té finalitat merament informativa i en cap cas suposa suggeriment, invitació o recomanació sobre els mateixos.

bottom of page